Mindenféle hasznos és haszontalan írás a világ dolgairól. :)
fejlec

Bőség Zavara

április 25th, 2011 » Címke: » Hozzászólás: 0 db

Így 2011-ben már a vásárlásaim előtt nagyrészt neten tájékozódom, sőt gyakran ott is vásárolom meg a kívánt cuccot, de most már kicsit kezdek belezavarodni a dolgokba. Tervezzük, hogy nyáron lemegyünk pár napra balcsira hasat süttetni meg segget áztatni, de konkrét cél még nincs. Balatonon valahol azt kész. Egyik jóféle szálláskeresőn megadtam a feltételeket, hogy kb milyen árban, meg milyen szállás, meg ugye Balaton. Erre csessze meg több mint 700 találatot adott ki. Ha csak fele kiesik vmi indok miatt még akkor is 350 találatunk van. Hát tippem sincs mit válasszak.
Aztán tegnap este nézegetem az egyik árukeresőn az egereket, mert kezd döglődni a mostani és jó lenne valami újat venni. Az összes lehetőséget megadtam amit felkínált és így sikerült 90 db egérre leszűkíteni a kört és igazából itt is tippem sincs, hogy mit válasszak mert kb mind ugyanolyan, max kis eltérések vannak.
Bezzeg régen bebattyogott jóember a számtech boltba azt az elé rakott 3 db egérből választott. Vagy a helyi utazási irodába és a max 10 db lehetőség közül kinézte a neki legjobban tetszőt, de most meg a nagy tanácstalanság van. Igazából az a gond, hogy nagyon nagy a kínálat és nem lehet igazán jól leszűkíteni a kereséseket, mert én az utazás és az egér vásárlásnál is még legalább 5-5 opciót megadtam volna. Tehát a bőség zavarával küszködünk, mert egyesével átnézni mindent nagy szívás lenne. Marad tehát a netes fórumok, cikkek, haverok ajánlása alapján történő választás. De ugyanez megtalálható szinte mindenhol. Épp valami jó androidos GPS progit keresek és jelenleg is 7db van az elérhető kb 50 közül a telefonon és egyelőre nem tudom, hogy melyik lesz a végső győztes. Boltba is listával mászkál az ember azt mondjuk kéne tej. Jah, ki van rakva 10 db, válassz, köszi. Nagyot fordult a világ az elmúlt 20 évben, ami mondjuk amúgy marha jó, hogy van miből választani, szal nem azért írom ám, hogy baj lenne. Elvégre sokkal jobb, mint a régi ’90 előtti időkbe, amikor lófasz semmi nem volt és arra is várni kellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.