Mindenféle hasznos és haszontalan írás a világ dolgairól. :)
fejlec

Sapi-Sál-Kesztyű

szeptember 30th, 2011 » Címke: » Hozzászólás: 1 db

Pár éve valami hihetetlen balfasz módon működnek a boltok és igazából nem tudom, hogy így is dől a lé hozzájuk és azért szarják le az egészet vagy csak simán bénák. Sanszos, hogy inkább az utóbbi. Nézzük, hogy mire is gondolok.

Az egész tavaly télen kezdődött, úgy december közepén. Kellett egy sapi-sál-kesztyű trió és egy tucat boltból hajtottak el, hogy már nem árulnak. Jöjjek vissza majd ősszel, mert idén már nem is lesz. Decemberbe bazmeg. Nagy nehezen egy sport boltba azért csak sikerült beszerezni a dolgokat de az egy vicc, hogy tél közepén sok helyen már nem árulnak ilyen dolgokat.

Később jött a nyár, július, dög meleg és kellett volna pluszba rövidnadrág. Megint ment  a mászkálás ezerrel, tucat bolt és nincs bazmeg. Egyszerűen nincs. Ilyen színes hippi szerkóból meg igénytelen szarnadrágból volt egy rahedli, de ami már néz ki valahogy azt már nem lehet kapni és idén már nem is lesz. Néhol volt 1-2 db, de csak a legnagyobb és a legkisebb méretben, szóval volt valamikor, de már nem lesz. Már az őszi kollekció jön. Mondják ők.

Aztán augusztus közepén megyünk plázákba meg boltokba  és lesem  a kirakatokat és basszus tényleg tökig van már sok helyen pulcsival, kabáttal, sapkával meg minden ilyen őszi-téli cuccokkal. Volt ahol már bőszen hirdették, hogy őszi kollekció érkezett. Gyere vedd meg. Kint meg 32 fok és rekord meleg. Vásárló meg nulla. Legjobb az egészben, hogy pl a győri Árkádban lassan 1 éve, szinte az összes üzleten bazi nagy -20% -30% -40% hirdető plakátok vannak. Gondolom még így is csodálkoznak, hogy augusztusba nem megy  a télikabát, februárba meg a rövidnadrág.

Egy hozzászólás a(z) “Sapi-Sál-Kesztyű” bejegyzéshez

  1. Pesti-G. Ildikó szerint:

    Feldobtad a napom.:D Teljesen véletlenül keveredtem ide.:D

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.