Mindenféle hasznos és haszontalan írás a világ dolgairól. :)
fejlec

Top 3 Tv Sorozat

március 15th, 2011 » Címke: » Hozzászólás: 0 db

Pont ma filóztam azon, hogy melyek azok a sorozatok, amik nekem a legjobban bejöttek eddig. Régebben elég sokat néztem, így van egy kis minta amiből tudok válogatni, ezért próbáltam kimazsolázni a 3 legjobbat. Sajnos ezek közül kettőnek már vége is van.

1. Jóbarátok (Friends)
Egy szuper vígjáték, ami 10 évadot élt meg(1994-2004) és nagyon nem bánnám ha még ugyanennyi lenne belőle. Mielőtt nekiálltam nézni az NCIS-t, ez volt az a sorozat ami szerintem a legjobb volt, így most elég nehéz volt döntenem, de mivel eddig 4x néztem végig mind a 10 évadot, ezért bedobom első helyre.

2. NCIS: Naval Criminal Investigative Service
Nos egy újabb nagyon jó sorozat. Van benne akció, humor, krimi és minden olyan tényező ami ahhoz kell, hogy ne egy sablonos nyomozós sorozat legyen belőle, hanem szerintem az egyik legjobb tv sorozat a világon.

3. BSG – Battlestar Galactica
Nehéz döntés volt ez is. Most, hogy gondolkozom rajta akár ez is lehetett volna az első vagy a második helyen. Az viszont tény, hogy a scifi sorozatok között ez a legjobb. Mindent visz. A másik kedvenc scifi vonalam a Stargate (SG-A, SG-1) is nagyon jó volt és azokat is végignéztem eddig 2x, de ez sokkalta jobban bejön.

Nos, igazából akárhogy nézem bármelyiket beraknám első helyre, mert mindhárom sorozat nagy kedvencem és igazából kissé hülyeség sorrendet felállítani, mert mind a három más más műfaj és mind a három pont a kedvenc sorozat/film műfajaimból kerül ki. Talán így nem is véletlen, hogy ezek lettek a nagy kedvenceim.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.